VINTERMODE


Dom är ju så snygga !





SOLOS 6 MODEMÅSTEN

det finns egentligen inga måsten när det gäller mode. Men vill du vara riktigt trendig så satsa på något eller några av dessa snygga nyckelplagg!

Starka färger

Glöm att vinterhalvåret uteslutande handlar om svart och grått. Mer färg åtfolket, säger SOLO! Chockrosa, klarblått, smaragdgrönt och senapsgult är alla trendiga färger. Men använd kanske inte alla på en och samma gång. Det räcker med att ett plagg syns ordentligt. Bär en chockrosa miniklänning tillsammans med enfärgade strumpbyxor och du kommer sticka ut ur mängden, på ett positivt sätt.

farg

Klänning, Nelly.se,Vila, 399 kr. Kjol, H&M, 249 kr

 

Spetsstrumpbyxor

Ett superbra sätt att ge en annars lite enklare outfit det där lilla extra är att kombinera med spetsstrumpbyxor. Tillsammans med en sammetsklänning blir det extra lyckat.

129 hm

Stumpbyxor, H&M, 129 kr

 

Sammet

Sammeten har gjort en riktig revival och visst är det en extra glamourfaktor på materialet. Fungerar till vardags med låga boots och kanske en kofta eller som festplagg tillsammans med höga klackar. Lägg till spetsstrumbyxor om du vill maxa glam-goth känslan.

monki300

Sammetsklänning, Monki, 300 kr.

 

Paljetter

Det är väl ingen som missat paljetternas storhet? Paljettapplikationer på en kofta eller en hel paljettklänning är helt rätt. Till vardags fungerar de i mindre doser och kombinerade med basicmaterial. När du ska gå ut finns det inget som skriker mer party en än paljettklänning. Våga vara glamorös hela vägen och kombinera med en fuskpäls.

paljetter

Klänning, Topshop, 1099 kr. Kofta, Bubbleroom.se/H, 349 kr.

 

Päls

Självklart stödjer vi inte pälsindustrin och varför skulle vi när det finns så snygga fuskpälsar till en mycket billigare peng. Håll dig varm till under  vintern med ett par snygga jeans och en härlig päls. Eller köp en mindre pälsväst att ha även inomhus. En enkel vit t-shirt, jeans och en pälsväst är supersnyggt

pals

Pälsjacka, H&M Divided, 499 kr. Pälsväst, Cubus, 399 kr.

 

Satin

Det kan lätt bli lite underklädesvarning på det här materialet i för höga doser. Använd istället satinplagg som en accent. Tillsammans med en härlig stickad kofta och ett par tweedbyxor blir du både romantisk och välklädd.

siden

Sidentopp, Gina tricot, 199 kr. Kofta, Cubus, 349 kr.

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0